HET MATERIAAL

Je Wallpixel bestaat uit een hoogwaardige textielprint in een luxe aluminium frame. Het frame is te bestellen in de kleuren zilver, zwart en wit en heeft een diepte van 27mm. Je hebt altijd een aluminium frame nodig om het doek in te spannen. Aan het doek is een silicone pees bevestigd die uiteindelijk in het frame wordt gedrukt en zo het doek spant en op zijn plaats houdt.

Door middel van het handige ophangsysteem wordt het frame direct aan de wand bevestigd met de meegeleverde muurbeugeltjes en is geschikt als grote en zelfs wand vullende decoratie. Het frame bestaat uit 4 zijden en 4 hoekstukjes die je gemakkelijk in elkaar schroeft.

OP MAAT GEMAAKT

Alle orders worden op maat gemaakt het duurt daarom gemiddeld 8 werkdagen om je bestelling af te leveren. Het doek is makkelijk te verwisselen en los te bestellen. Ideaal om af te wisselen! Door het kreukvrije materiaal kun je hem makkelijk opgevouwen bewaren. Zit er een vlek op je doek? geen probleem, de doeken zijn koud te wassen. Alle doeken van Wallpixel zijn brandvertragend waarmee ze een ook uitstekende oplossing bieden voor wandversiering in druk bezochte ruimtes.

Wil je graag je eigen foto vergroten? Stuur ons dan even een mailtje, dan beoordelen wij of hij geschikt is voor het gewenste formaat!